Kompetent forsikringspartner gennem 25 år 

”Et samarbejde som dette starter med, at man får det rigtige produkt til en god pris. Men i det lange løb handler det i virkeligheden om, at man får opbygget en tillid, får god betjening og en god skadesbehandling” – Jørgen Pommerencke, forretningsfører ved Bolig Horsens

Bolig Horsens er et administrationsselskab i stor udvikling med godt 1800 enheder fordelt på 30 boligafdelinger. I starten af 2018 kunne der fejres sølvbryllup i den forstand, at Horsens AB (som er en del af Bolig Horsens) har været kunde ved Bækmark og Kvist igennem 25 år. I de 25 år understreger forretningsfører, Jørgen Pommerencke, at Bækmark og Kvist har været en betroet rådgiver og uundværlig samarbejdspartner på forsikringsområdet. Bækmark og Kvist har haft ansvaret for at tegne og udbyde forsikringer, og har sørget for at holde Bolig Horsens informeret, om den udvikling der løbende har været i deres forsikringsbehov igennem årene. Som specialister i boligselskaber, har Bækmark og Kvist altid været opmærksom på de specielle behov, som Bolig Horsens har haft: ”Samfundet udvikler sig jo konstant, så vi er nødt til at holde os opdateret og forsikret imod det, der er relevant. Og her har vi stor gavn af Bækmark og Kvist – sammen vurderer vi, hvor der er en risiko vi bør forholde os til,” udtaler Jørgen Pommerencke.

Bolig Horsens føler generelt en stor tryghed ved deres samarbejde med Bækmark og Kvist, og som en boligadministration i udvikling og med stor fokus på nybyggeri, er det også vigtigt for dem, at Bækmark og Kvist er inde over projekterne, både før, under og efter.

”Ét årligt forsikringsmøde, hvor vi stikker hovederne sammen, og så er der styr på tingene”, påpeger Jørgen Pommerencke. På dette årlige møde bliver porteføljen med forsikringer gennemgået og hvis der skulle være nogle forsikringer som skal justeres eller i udbud, så sørger Bækmark og Kvist for det hele, sideløbende med, at holde Bolig Horsens informeret og opdateret. God kommunikation er nemlig en af de ting, som Jørgen Pommerencke afslutningsvis påpeger som én af grundende til det mangeårige samarbejde mellem de to parter. ”Derudover er der er gensidig respekt og de er utvivlsomt yderst kompetente, og det er vigtigt for os. De er altid opmærksomme og sørger for, at der bliver taget hånd om sagerne”, understreger han.