Tillid, tryghed og effektivitet


"Det betyder meget for os, at der er en effektiv og god dialog, en flad struktur og at man føler sig hørt og hjulpet. Det gør man virkelig ved Bækmark og Kvist." Lars Vølund, Driftschef ved Arbejdernes Boligforening i Odense


Arbejdernes Boligforening i Odense kunne i 2016 holde 100 års jubilæum, og med godt 2500 fynske boliger i deres portefølje, er det vigtigt, at have alle forsikringer i orden. Arbejdernes Boligforening har været kunde hos Bækmark og Kvist siden 1998, og igennem årene er der blevet gjort flittig brug af forsikringsmæglerne i bl.a. skadesanmeldelser og forhandlingsfaser, hvor boligforeningen er i udbud og Bækmark og Kvist indhenter skarpe priser på forsikringerne.

Når der opstår en skade eller lign., som kræver forsikringsmæssig involvering, henvender Arbejdernes Boligforening sig til Bækmark og Kvist, som giver hurtig respons og vejledning til, hvordan sagen håndteres bedst. Bækmark og Kvist overtager sagen og står for dialogen med forsikringsselskabet. Dette betyder, at Arbejdernes Boligforening kan holde fokus på andre og mere vigtige opgaver i deres forretning. Udover at lette arbejdsbyrden for Arbejdernes Boligforening, påpeger Lars Vølund også flere fordele ved at have en forsikringsmægler: "Vores samarbejde med Bækmark og Kvist giver os et bedre overblik i hverdagen og konkurrencedygtige priser på vores forsikringer" udtaler driftschef Lars Vølund. "Der er en skarp kompetence og opmærksomhed og som kunde føler vi os aldrig overset. I en travl hverdag kan vi godt komme til at glemme noget, og her holder Bækmark og Kvist styr på det, hvilket jo giver en stor tryghed".

Ligesom mange andre, ønsker Arbejdernes Boligforening nærværende og trygge relationer til deres samarbejdspartnere, som Driftschef Lars Vølund også understreger: "Der er bare en tillid, tryghed og effektivitet ved Bækmark og Kvist og vi føler altid at vi bliver behandlet pænt og ordenligt - også økonomisk. Når vi kontakter Bækmark og Kvist, så ved vi, at det vi udtrykker og det der bliver sagt, det bliver gjort i fortrolighed. Når vi laver en skadesanmeldelse, så kan vi være sikre på, at der bliver handlet på den og så mærker vi tydeligt effektiviteten".

Tillid, tryghed og effektivitet er altså tre nøgleord, som Driftschef Lars Vølund holder fast i igennem samtalen, da disse fremgår som kerneværdier for Arbejdernes Boligforening - og samtlige værdier kan han identificere i samarbejdet med Bækmark og Kvist.